залят лаптопКакто на всяка техника така и на лаптопите водата или каквато и да било течност действа лошо. При поливане на лаптопа веднага трябва да го обърнете наобратно , с клавиатурата на надолу, като междувременно бързо изваждате батерията и захранващия кабел. Следващата стъпка за да спасите Вашия лаптоп е да го занесете веднага в сервиз, където да бъде разглобен и почистен. След това трябва да се направи тест на клавиаутрата и другите компоненти за да се установи, няма друго поражения. При отварянето на лаптопа в неоторизиран от продавача сервиз губите гаранция, но това така или иначе става защото следите от поливане са видими и дори да изпозлвате оторизирания сервиз ще ви анулират гаранцията.

В случаите на поливане на лаптопа е важно да бъде отворен и почистен, защото дори да работи в началото то влагата вътре прави реакция и дънната платка корозира. Вече корозирала прави късо, което обикновено е междусложно и лаптопа се бракува.

залят лаптоп ? ето какво Ви предлагаме:

В случай, че сте заляли Вашия лаптоп в течност :
1. Обадете ни се.
2. Обяснете какво точно се е случило и ние ще Ви дадем насока.
3. Ще ви дадем предимство пред други текущи задачи и веднага ще се заемем с почистване и подсушаване на дъното.
4. Цената на услугата е 50 лв.

Възможно е поливането да се е отразило фатално на дъното и лаптопа да не може да се използва вече, което не означава че нашата работа не е свършена. Дори при неуспех цената на услугата се заплаща, затова моля да го имате предвид преди да заповядате при нас.