инсталация на windows 7 8 xpКакво представлява услугата инсталация на Windows, която извършвате във вашия сервиз ?
Услугата се извършва в следните стъпки:

Първа стъпка: Ще извършим предварителен тест на хард диска за наличие на бед сектори. Ако има бед сектори инсталацията няма да бъде възможна. При нежелание от ваша страна да се подмени диска и после да се инсталира windwos се заплаща такса диагностика без отваряне на лаптопа – 10 лв.

Следващи операции:
• Ще извършим инсталация или преинсталация на Windows. XP, Windows 7, Win 8
• Ще запазим всички важни файлове и след инсталацията ще ги върнем обратно там където са били.
• Ще запазим данните от пощенската Ви кутия на outlook или outlook express.
• Ще почистим всички вируси или друг злонамерен софтуер
• Ще инсталираме подходяща антивирусна и firewall защита.
• Ще инсталираме кирилизираща програма / фонетична или бдс кирилица / и по желание ще прехвърлим windows на български език
• Ще инсталираме офис пакет и друг подобен софтуер.
• Ще инсталираме кодеци, winamp, skype, icq , gomplayer , vlc player , messenger, и всичко друго от което ще имате нужда.
• Ще инсталираме други специализирани програмни продукти / срещу допълнително заплащане /.
• При нужда ще отворим и почистим Вашия лаптоп от прах / срещу допълнително заплащане /.
• Ще получите седем дневен безплатен пакет за дистанционна поддръжка.

Кой може да се възползва от услугата ?
Услугата инсталация на windows е приложима само за лаптопи, които притежават лицензен стикер или фактура за закупен оригинален пакет на Windows.

Къде ще се извършва услугата ?
Инсталацията се извършва на нашия адрес в София , кв. Дружба 2, който можете да видите в контакти.

Колко струва услугата ?

Цената на услугата е 50 лв, когато поръчката е нормална – до края на работния ден при положение, че лаптопа е оставен до 12 часа на обяд.

За клиентите които бързат имаме и експресна услуга, която е на цена от 8о лв и се започва веднага и след около два часа лаптопа е готов за употреба.

Добре е да знаете:
Когато се прави преинсталация на Windows e необходимо да се запазят всички Ваши документи и файлове от стария Windоws. Затова преди да донесете лаптопа е добре да разгледате информацията на твърдия диск и да видите кои са Вашите важни файлове. Обикновено това са папките „My documents“, „Favorites“ в internet explorer, „Desktop“ и други. При преинсталация на windows се налага да се изтрие всичко от „C:“ устройството на твърдия диск , така че преди да изтрием каквото и да е, запазваме Вашата информация на наш външен носител или на втория „D:“ дял на хард диска. Ако диска Ви не е разделен го разделяме на два дяла за по-добро структуриране на файловата система и за да не загубите важни вайлове в бъдеще. След като извършим инсталация на windows , ние конфигурираме всички основни функции на операционната система и инсталираме програмите , от които ще имате нужда.