Ориентировъчни цени за изкупуване на повредени лаптопи :
до 12 месеца: 100-300 лв.
от 12 до 36 месеца: 50 – 200 лв.
Всичко зависи от модела , външния вид и какво е повредено.
За точна цена моля свържете се с нас на 0876341414.

Изкупуване на лаптопи

Изкупуване на лаптопи

На всеки може да се случи. Отивате в сервиза за да ремонтирате Вашия лаптоп и там Ви заявяват че ремонта ще струва 200 или 400 лева, а в същото време по магазините се продават лаптопи за по 500 лв В този случай е абсолютно неизгодно да ремонтирате Вашия лаптоп, защото за тези пари ще си купите нов от магазина. Ние изкупуваме лапопи от този тип . Цената която плащаме за тях варира в зависимост от проблема. Най -честите проблеми с лаптопите са изгоряло дъно и счупен / повреден дисплей. Понеже цената на дисплеите падна драстично основно изкупуваме лаптопи с повредени дъна.
Дънните платки на лаптопите са значително сложни за ремонт, тъй като са многослойни и ремонтите са сложни и най-вече нетрайни. Дори и оторизирани сервизи на лаптопи не ремонтират дъната, ами предлагат единствено подмяна с поръчка от чужбина. Вноса на такова дъно, заедно с труда по замяната обикновено варира между 300-400 лева, което отново е скъпо и няма смисъл от този ремонт. Ние имаме възможност да изкупим вашия изгорял лаптоп или да подмени дъното с втора употреба или ново стига цената да е добра. Лаптопите, които изкупуваме използваме основно за части и в случай че има възможност ние винаги предлагаме на нашите клиенти да ремонтираме изделието.

И най -важното за Вас цените за изкупуване – Цената за изкупуване на повреден лаптоп зависи от това на колко време е , каква е повредата , дали е със запазен външен вид , доколко се търсят части за този модел и други фактори. Цената за изкупуване варира между 100 и 300 лева. Максималната цена се постига за лаптопи на 2-3 месеца , които са със счупен дисплей и всичко друго им е ново. Трябва да се знае че продажбата на лаптоп за части е трудна , тъй като се продава дълго време и дори не се знае дали ще могат да се продадат всички компоненти. Това може да се оприличи с авто моргите , където купуват коли за части.

Какво да направим ако имаме повреден лаптоп ?

1. Обадете ни се и ни разкажете каква е повредата, кой е модела на лаптопа. След това ние ще ви предложим цена и ако ви устройва ще ни посетите в нашия сервиз където ще тестваме и ако всичко е както сме се разбрали ще ви го платим.
2. Ако преценим, че лаптопът може да бъде ремонтиран ще ви предложим цена за това. Ако ви устройва повече от продажбата може да се извърши и ремонт.
3. Като допълнителен бонус към изкупуване на лаптоп предлагаме да извадим ако е възможно и имате ценна информация на хард диска и да ви я запишем на флашка, която ще ни предоставите. Тази услуга във всеки друг сервиз струва между 20-50 лв. При нас услугата е безплатна до 10 гигабайта данни. Ако имате нужда да се изтеглят повече данни ще ви направим оферта за цена според размера им.
4. Ако имате нужда от нов лаптоп ще ви предложим добри цени и консултация за закупуване. Покрай изкупуването на повредени лаптопи имаме информация, кои лаптопи е добре да се купуват.

Повечето хора се нуждаят от консултация при покупка на нов лаптоп защото има много параметри които трябва да се погледнат от специалист. Най-важното е да се избере модел които не загрява, а това в магазина няма как да се провери. Просто трябва да се знае. Ние работим с всякакви модели лаптопи при нашите клиенти и знаем кое е добро и кое лошо. С нас никога няма да купите нещо от което няма да сте доволни защото според Вашите нужди ние ще Ви помогнем да изберете най-доброто на пазара