Смяната на дисплей е рутинна процедура и ежедневно извършваме тази услуга на наши клиенти. Смяната я правим за около 15-20 минути във Ваше присъствие и винаги сме учудвали клиенти ни как се справяме толкова бързо и най-важното качествено.

Това е възможен факт поради две основни причини:

Първата е високия професионализъм на нашите техници. Опит от минимум 5-6 години в сервизна дейност на лаптопи, както и постоянен контрол на качеството на ремонтите от управителя на фирмата.

Втората причина е, че сме основен вносител на всички видове резервни части за лаптопи, в частност за нашата тема на дисплеи / матрици. Разполагаме с нужните модели на склад и няма нужда да чакаме доставка или да отиваме да ги купуваме от някъде. Просто взимаме от нашия склад и монтираме. Реално силата ни е в това че хем сме вносител доставчик на части, хем сме сервиз.

Цена за смяна на дисплей

Рано или късно колкото и да внимавате може да се случи да имате нужда от нашите услуги за подмяна на дисплей / матрица на Вашия лаптоп. След като споделихме силните ни страни идва ред и на цената, която е най-важна за Вас. Поради причината, че сме изключителни професионалисти ние имаме възможност да предложим цена за дисплей, цена за монтаж общо взето веднага в нашия онлайн чат, който ще намерите долу в дясно. Това което ни е нужно е точния модел на лаптопа. Модела се взима в повечето случаи от етикет, разположен от долната стана.

След като направите запитване ние ще ви предоставим линк от нашия магазин за поръчка, тъй като напоследък наши клиенти изявяват желание сами да извършат монтажа / ремонта. Също така нашия сервиз е разположен в София, кв. Дружба 2  и не на всеки му е удобен този район, въпреки че паркирането е лесно а спирката на метрото наблизо.

Ако се намирате в друго населено място, различно от София варианта за монтажа е лаптопа да бъде изпратен чрез куриер. Цената обикновено в двете посоки не надминава 10 лв. и е един добър вариант. При нас услугата, както и нова матрица се заплащат с наложен платеж и винаги имате опция за преглед и тест преди да платите.

За всички други въпроси, които вероятно ще имате, моля пишете ни в чата който ще видите долу в дясно, а дори може би вече сме ви поздравили докато четете този материал.