почистване на вирусиFastPCsupport.eu осигурява на своите клиенти перфектна антивирусна защита. В случай че сте заразени с вирус трябва да внимателно да прочетете тази страница и след това незабавно да изключите компютъра си. После ако желаете да се отървете от досадните вируси, моля свържете се с нашия екип на тел: 0892320140 и попитайте за услугата ни, почистване на вируси. Оператора ще Ви зададе няколко въпроса и съответно ще ви насочи какво да направите.

Ако имате важни документи на компютъра е задължително да се подходи професионално, затова не се лъжете да пробвате да сменяте антивирусната си програма с друга , защото така става по-лошо.

ЗАЩО: След като махнете антивирусната програма се налага рестарт на компютъра. При това рестартиране каквито и вируси да има, които са спрени от текущата Ви антивирусна програма ще могат свободно да заразят оперативната памет на компютъра при последващо стартиране. Тогава Вие дори да искате да качите новата антивирусна може би ще имате проблем и много системни файлове ще бъдат безвъзвратно загубени и съответно windows неизползваем. Вече спасяването на Вашите файлове става по-сложно и ще отнеме повече време.

Почистване на вируси

Вирусите се почистват , като се зареди отделна операционна система, която е чиста и върху нея работи ъпдейтната антивирусна програма. Обикновено потребителите не разполагат с външен диск, на който има такава операционна система и затова се обръщат към нас или към други колеги. След като компютъра бъде почистен се проверява дали Вашият windows функционира нормално, тъй като вирусите имат навика да повреждат важни системни файлове , без които операционната система нe функционира. Ако всичко е нормално ние инсталираме добра антивирусна програма, която пази от вируси, spyware , spam , троянски коне и всякакви други паразити, които могат да се хванат от ровене в несигурни web сайтове.В случай че вирусите са поразили Вашия Windows, то ние запазваме текущата и важна информация и инсталираме нов. Този вариант е по-добрия за Вас, тъй като вече ще имате новоинсталиран Windows, заедно с всички програми от които имате нужда и със сигурност няма да имате никакви вируси или троянски коне.Цената на тази услуги варира според сложността на проблема и съответно поразиите които са направили вирусите. Обикновено цените за отстраняване на тези проблеми варират между 30-50 лева в зависимост от това ще се преионсталира или не и доколко е сложен казуса.